Over ons Blog Contact

Pienternet is...

Kathleen Art

Kathleen (1970) kreeg een overdosis donkerblauw toegediend tijdens haar humaniorajaren op het Onze-Lieve-Vrouwinstituut ("Pulhof") in Berchem. Ze studeerde Germaanse Talen (N/E) in Antwerpen en Leuven en deed er nog een jaartje Media- en Informatiekunde bij. Na wat tijdelijke jobs aan de Antwerpse unief werd ze in 1998 de eerste Pienternet manager. In avondonderwijs behaalde ze het diploma Vrije Grafiek. Zeefdruk en designstoelen zijn twee van haar dada's. Andere vrije tijdsbestedingen zijn internet, internet en o ja internet.

03/240.68.37

View Kathleen Art's profile on LinkedIn

StampMedia

StampMedia (2008) is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media. En dat niet alleen. Daarnaast wil StampMedia de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.

03/294.68.38
Info en achtergrond

Pienternet...

...bestaat sinds 1998 en maakt deel uit van de POM, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen.

Wij willen je informeren over de economische situatie vandaag en over hoe je je kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Verder willen we vaardigheden aanscherpen die in je studie- en professionele leven goed van pas komen.