Over ons Blog Contact
blog

Wimdu: gewoon beter dan een hotel

Bron: Wimdu

Hoe vaak ben je niet teleurgesteld als je een hotelkamer binnenkomt?  Wat er beloofd wordt in een reisgids of op een website is in de realiteit vaak een heel ander verhaal.  De oprichters van Wimdu dachten hier hetzelfde over.

image


Regelmatig komt het voor dat je een leuke kamer denkt te boeken maar achteraf kom je er dan achter dat er allemaal kosten bij komen voor diensten waar je eigenlijk niet meer zonder kan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de draadloze internetverbinding, waar hotels heel veel geld op verdienen.


Travel like a local
De oprichters van Wimdu dachten hier hetzelfde over en hebben een nieuw concept bedacht. Ze zijn gek op reizen, net als iedere student, en wilden de wereld zien. Puur op basis van hun eigen ervaringen vonden ze dat je iets ‘persoonlijks’ mist als je op reis bent. Vaak zijn het die kleine dingetjes, de tips die hebt gekregen van de lokale bevolking, die je altijd zullen bijblijven nadat je terug bent gekomen van je trip. Dus misschien niet dat ene moment voor de Eiffeltoren, maar juist dat moment dat je in een straatje achteraf het beste bakkertje ooit bent tegen gekomen. “Travel like a local” is waar Wimdu voor staat.


Voor ieder wat wils
Wimdu is het online platform voor het huren van privé accommodatie op korte termijn. En het kan zijn dat je dit gebruikt voor als je op vakantie gaat naar bijvoorbeeld New York, Barcelona of Tokyo . Met ruim 150.000 verschillende accommodaties kan je makkelijk iets vinden voor als je een weekend weg wilt gaan met je vriend of vriendin, een leuk appartement zoekt voor als je van de zomer naar Sziget festival wilt gaan of als je twee weken aan het zwembad wilt liggen van een mooie villa.
Maar als je een tijdelijke woning zoekt, een tijdelijke kot, dan kan je ook makkelijk iets vinden in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel of Gent. Wimdu geeft je de het alternatief om in meer authentieke en minder dure accommodaties te verblijven. Daarnaast zijn de hosts vriendelijk en kunnen ze je voorzien van de leukste tips van activiteiten die je in de buurt van je accommodatie kunt doen.


 

 

Gepost door Kathleen in blog

Tags:

Laatst aangepast op 16 februari 2015


Reacties

Reageer

Share